Dennisdeal.com

Retouren

Waar het op neerkomt is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het terugsturen binnen het zichttermijn. De producten kunnen worden geretourneerd binnen 60 kalenderdagen vanaf de leveringsdatum van de producten. Als de order uit meerdere deelleveringen bestaat houden wij de datum aan van het laatst ontvangen pakket.

Alleen wanneer DennisDeal het geretourneerde product en of producten in goede staat en originele verpakking retour ontvangt heeft, kan een terugbetaling van de volledige kosten van de aankoop worden voldaan. Dit gebeurt binnen 10 werkdagen nadat DennisDeal de producten retour ontvangen heeft.

Uitsluiting van retouren:

Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wij melden dit specifiek bij deze product pagina’s.

Om een retourzending aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice die samen met het u alle stappen doorloopt en het retour formulier zal delen. Retour formulier vraagt u hier aan

U heeft ook het recht om je retour direct zonder tussenkomst van de klantenservice naar ons retour te sturen.  Terugbetalingen kunnen wij niet garanderen als het retourformulier niet is opgevraagd.

Ik veel gevallen zoeken wij een oplossing in uw voordeel zonder retour, voorkeur gaat dus altijd naar eerst contact opnemen met ons.

Retour adres: Dennisdeal.com / iwab hong kong ltd – Room 1105, 11/F, Wayson Commercial Bldg., 28 Connaught Road West, Sheung Wan, Hong Kong

Voorwaarden voor Retour

Alleen wanneer DennisDeal het geretourneerde product en of producten in goede staat en originele verpakking retour ontvangt heeft, kan een terugbetaling van de volledige kosten van de aankoop worden voldaan. Dit gebeurt binnen 10 werkdagen nadat DennisDeal de producten retour ontvangen heeft.

Wij verzoeken u de producten in de originele verpakking terug te sturen.

Tijdens de bedenktijd van 60 werkdagen mag u de verpakking openen. En je kunt het product passen of proberen, net als in een normale winkel. Bij voorkeur laat u de verpakking zoveel mogelijk intact. En als je het product retourneert, moet je het ook weer goed inpakken.

Er zijn enkele wettelijk gedefinieerde productgroepen die niet kunnen worden geretourneerd. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te retourneren.

Restitutie van de geretourneerde producten vindt pas plaats na:

a) vervulling van alle noodzakelijke voorwaarden voor retournering.

b) aanvragen en invullen van het retourformulier

Terugbetalingen

Vanaf de leveringsdatum heb je 60 kalenderdagen om een product te retourneren en de betaalde bestelling terug te sturen. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn van 60 werkdagen is verstreken.

Retour- en terugbetalingsprocedure

Om een terugbetaling voor het geretourneerde product te ontvangen, volgt u de stapsgewijze procedure zoals hieronder beschreven:

Stap 1. Dennisdeal informeren

U moet contact opnemen met Dennisdeal klantenservice om de retournering van een product te bevestigen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen en de terugbetaling van de betaalde bestelling te ontvangen, moet u ons door middel van een verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing om het contract te herroepen. Dit kunt u doen doormiddel van het sturen van een email. Vul hiervoor het retourformulier in dat u heeft ontvangen van ons klantenservice team. Het staat u vrij om elke andere ondubbelzinnige verklaring af te leggen waarin u uw beslissing om de overeenkomst te herroepen uiteenzet. Maar advies is om U altijd contact op te nemen met onze klantenservice afdeling. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van het retourformulier de voorkeur heeft, omdat het voor ons handiger is om de retourorders te verwerken, en in dit geval worden de retourorders veel sneller verwerkt en weten wij ook van wie de order is, stuurt u iets retour zonder retour formulier kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen.

Stap 2. De retourorder verwerken

Na het invullen van het retourformulier nemen onze medewerkers van de retourafdeling binnen maximaal 24 uur op werkdagen contact met je op en geven je het retouradres door. Zo kun je je bestelling veilig verzenden zonder dat deze zoekraakt.

Stap 3. Uw product retourneren.

U stuurt het product retour naar Dennisdeal, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u het adres voor het retourneren van uw bestelling heeft gekregen.

Stap 4. Krijg je geld terug

DennisDeal zal alle van u ontvangen betalingen terugbetalen, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 10 werkdagen vanaf de dag waarop wij het pakket retour ontvangen hebben.

Dennisdeal voert de terugbetaling uit met hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt voor de oorspronkelijke transactie.

Vergoeding verzendkosten in geval van retour

U moet de directe kosten van het terugzenden van de goederen dragen.

Terugbetaling voor de verkeerde, defecte, beschadigde of onvolledige producten:

Wanneer je een verkeerd, defect, beschadigd of incompleet product hebt ontvangen, moet een retourformulier via de klantenservice worden verzonden met foto’s van het ontvangen product. Als de producten als defect worden beschouwd, kunnen ze worden terugbetaald tegen een gedeeltelijke of volledige terugbetaling op de creditcard of een andere toepasselijke betaalrekening. Houd er rekening mee dat kleine beschadigingen aan de verpakking niet als defect worden beschouwd.

Vergoeding van verzendkosten in geval van verkeerde, defecte, beschadigde of incomplete producten

In het geval van verkeerde, defecte, beschadigde of incomplete producten, dragen wij de kosten voor het terugzenden van de goederen en of volledige refund zonder retour

Veel gestelde vragen m.b.t retouren en terugbetalingen

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Da’s heel simpel: we laten het je weten. We mailen je zodra je retourzending ontvangen en verwerkt is.

 

Hoe snel is een retour verwerkt?

Meestal is dat binnen 10 werkdagen nadat wij het ontvangen. We houden je op de hoogte via mail. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug.

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 10 werkdagen nadat ze ontvangen zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

    • iDEAL: binnen 10 werkdagen

    • Creditcard: binnen 10 werkdagen

Wat is het retouradres:

Voordat u iets retour stuurt aan ons dient u altijd eerst een retour formulier opgevraagd te hebben. Terugbetalingen kunnen wij niet garanderen als het retourformulier niet is opgevraagd.  Retour adres: Dennisdeal.com / iwab hong kong ltd – Room 1105, 11/F, Wayson Commercial Bldg., 28 Connaught Road West, Sheung Wan, Hong Kong

Worden retour kosten vergoed?

Als een product defect is ja, dan is het de verantwoordelijkheid van Dennisdeal. Mocht u een product na ontvangst wegens andere redenen dan een defect retour willen sturen zijn deze retour kosten voor u als klant. Wij zullen daarom altijd kijken of er een andere gepaste oplossing is, natuurlijk altijd in goed overleg en in uw voordeel.

Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Close Recently Viewed
Dichtbij
Categorieën